Particulier verzekeringen

Een ongeluk(je) is zo gebeurd. Dat is al vervelend genoeg, zonder dat je ook nog eens geconfronteerd wordt met de financiële gevolgen hiervan. Daarom is het nodig om jezelf en je gezin te verzekeren tegen bepaalde risico’s. Of het nu gaat om je kinderen, je huis, auto, vakantie, ziektekosten, arbeidsongeschiktheid of rechtsbijstand. Blanken Meerburg heeft altijd een passende verzekering. Bovendien ben je bij Blanken Meerburg verzekerd van een uitstekende persoonlijke service. In samenwerking met Cascade verzekeringsgroep te Assen beheren wij je verzekering(en) en zorgen wij voor een snelle polisafgifte en vlotte schadeafhandeling.

Voorkom onderverzekering!

In de loop der jaren neemt de waarde van je  bezit vaak toe doordat je misschien je woning verbouwt en verbetert en je je inboedel uitbreidt. Geef dit tijdig aan ons door zodat je  bij schade de volledige waarde krijgt uitgekeerd.

Afhankelijk van de verzekeraar werkt Blanken Meerburg met de inboedelwaardemeter en herbouwwaardemeter. Een verzekeraar zal dan geen beroep doen op onderverzekering. Na vijf jaar krijg je een nieuwe van ons toegestuurd om de geldigheid te waarborgen.

Een deskundigentaxatie is aan te raden indien je  opstal/inboedel buiten de gemiddelden van de waardemeters valt. Je kunt zelf ook een inventarislijst van je huisraad maken.

Denk aan inbraakpreventie door bij een verbouwing ook nieuwe ramen en deuren te voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk. Op de site Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt je veel tips om je  woning beter tegen een inbraak te beschermen. Voldoet je  woning aan het keurmerk dan ontvang je  bovendien een korting op je inboedelverzekering.


Klik hier voor de polisvoorwaarden.


 

  • logos-leenzelf

  • logos-woonlastenverzekering

  • logos-polisnetto