Kantoorprofiel

Ik kan je adviseren op het gebied van financieringen en hypotheken, verzekeringen (particulieren en bedrijven), arbeidsongeschiktheid, overlijdensrisico, sparen, pensioenopbouw (lijfrentes) en ondernemen. Uiteraard staan hierbij jouw wensen centraal.

Ik maak graag duidelijk wat je van mijn dienstverlening mag verwachten. Daarom heb ik een Dienstenwijzer opgesteld waarin ik je onder meer informeer over welke dienstverlening ik bied, mijn relatie met en positie ten opzichte van de verschillende aanbieders van verzekeringen en waar je terecht kunt bij klachten.


Voor de zogenaamde complexe producten en hypotheken ben ik  verplicht een Dienstverleningsdocument uit te reiken.

Kwaliteitswaarborgen:

Blanken Meerburg is ingeschreven in de volgende registers:


Autoriteit Financiële Markten

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.


Erkend Financieel adviseur

De Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH), een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders, helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij reikt hiertoe het keurmerk Erkend Financieel adviseur uit aan hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies. Deze erkenning is persoonsgebonden en geeft jou als consument de waarborg van een deskundige hypotheekadviseur.


KiFiD

Blanken Meerburg besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).


CPB

Ons kantoor is geregistreerd bij het College bescherming persoonsgegevens www.cbpweb.nl onder meldingsnummer M1162256Bezoek de website van CPB
  
 
     
  
     
Bezoek de website van KiFiD
Bezoek de website van erkend hypotheekadviseur
 Bezoek de website van AFM


 

  • logos-leenzelf

  • logos-woonlastenverzekering

  • logos-polisnetto